Ege Postası
Geri

AK AK Parti’de 2 bomba gelişme: Bakanlar değişiyor ve… 

Türkiye, AK AK Parti'deki 'belediye başkanları operasyonu'na kilitlendi ancak Ankara koridorlarında 'değişimin' kabineye de yansıyacağı birçok bakanın koltuğundan inebileceği konuşuluyor. İşte AK AK Parti'deki kabine revizyonu iddiası ve son dakika gelişmeleri...
AK AK Parti’de 2 bomba gelişme: Bakanlar değişiyor ve… 
Haberler / Politika
23 Ekim 2017 Pazartesi 09:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti’nin sık sık yaptırdığı kamuoyu araştırmalarının sonuncusunda; kararsızların oyu dağıtılınca, partinin oyunun yüzde 50 bandına yaklaşmakta olduğunun göründüğü ve bunun parti yönetimini harekete geçirdiği bildiriliyor. Ankara kulislerinde konuşulanlara göre; Meral Akşener’in bu hafta kuracağı parti de AK AK Parti’de ‘alarm zillerinin’ çalmasına neden oldu.

9 AY SONRA SEÇİM İHTİMALİ

Kulislerde; 2019 Mart'taki yerel seçimden önce 2018 Temmuz sonunda ‘Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim yapılabileceğini' ihtimali konuşulmaya başlandı.

BAKANLAR İÇİN ‘KARA LİSTE’

Tüm bunların ışığında; AK P’de kabine revizyonuna gidilebileceği ve birçok bakanın değişeceği bildiriliyor.  AK Partiperasyon kapsamında en az 5 bakanlık koltuğunun değiştirilerek bir anlamda ‘seçim kabinesi' oluşturulacağı dile getiriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası